Even voorstellen: Kevin Rosijn

Géén nieuw gezicht, maar wel een nieuwe e-commerce marketeer bij Evoworks! Ik ben Kevin Rosijn en ik ben sinds 25 januari 2016 werkzaam bij Evoworks als e-commerce marketeer. Naast mijn passie voor online marketing, ben ik iedere week op het voetbalveld te vinden met vrienden. Daarnaast lig ik met enige regelmaat in het water voor mijn andere hobby: Sportduiken.

Géén nieuw gezicht?

Ik ben een nieuwe werknemer, maar ik ben géén nieuw gezicht bij Evoworks. Ik heb tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, 5 maanden stage gelopen bij Evoworks. Tijdens mijn stage heb ik, naast mijn onderzoek, verschillende taken opgepakt binnen Evoworks. Mijn hoofdtaak was het organiseren van onze beursdeelname, Evoworks stond afgelopen januari als exposant op de Webwinkel Vakdagen 2016, voor deze deelname heb ik alles georganiseerd. Het organiseren van de beursdeelname heb ik met plezier tot een goed resultaat gebracht, hiernaast een illustratie van een geslaagde beurs. Naast mijn onderzoek en de organisatie van de beursstand ben ik mee gaan werken met het e-commerce marketing team. Tijden het meewerken heb ik mijn passie voor e-commerce marketing ontwikkeld en ben ik blij dat ik het Evoworks team mag komen versterken.

Verantwoordelijkheden binnen Evoworks

Gezien ik het team van Evoworks kom versterken, heb ik ook eigen verantwoordelijkheden gekregen. Tijdens mijn stage heb ik sterke affiniteit met het organiseren van events ontwikkeld. Om deze reden heb ik de taak toegewezen gekregen om de organisatie van alle events voor Evoworks op te pakken. Verder ben ik binnen Evoworks aangewezen tot performance based marketing specialist en ben ik bezig om deze tak van marketing te onderzoeken voor Evoworks. Naast deze twee leuke en interessante taken, is mijn hoofdtaak natuurlijk waar mijn grootste passie ligt: E-commerce marketing, de online marketing voor webshops. Het bezig zijn met SEA, SEO en conversieoptimalisatie is, en blijft, een dynamisch vak waarin je altijd blijft leren! Wellicht tot snel bij ons op kantoor, aan de telefoon of via de e-mail!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl