Even voorstellen: Manon Geurtsen

Evoworks heeft er weer een nieuw gezicht bij! En dat ben ik! Ik ben Manon Geurtsen en ben vanaf 16 november aan de slag gegaan als online marketeer bij Evoworks. Tijdens de studie Commerciƫle Economie aan de Fontys Hogeschool in Tilburg ontdekte ik mijn interesse voor online marketing. Dit uitte zich in een minor Online Marketing aan de Saxion Hogeschool in Enschede en een afstudeerstage op de internetredactie van televisieprogramma AVROTROS Radar. Aan het einde van mijn studie wist ik zeker dat ik aan de slag moest gaan als online marketeer!

Nieuwe uitdaging

Inmiddels heb ik een jaar werkervaring opgedaan als online marketeer. In mijn vorige functie was ik verantwoordelijk voor alle facetten binnen het online marketing vak. Ik krijg veel energie van SEO en SEA, daarnaast heb ik een passie voor het schrijven van (web)teksten. Ik hoop met deze ervaring een toegevoegde waarde te zijn voor het team van Evoworks.

Evoworks opleidingstraject

Evoworks stelt juniors in de gelegenheid om meer te leren over online marketing en zich te ontwikkelen binnen het vak. Een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in e-commerce marketing en dat ook nog eens in mijn eigen woonplaats! Inmiddels ben ik gestart met het opleidingstraject van Evoworks en zal ik in de toekomst aan de slag gaan met eigen projecten. Ik sta te trappelen om het team te versterken en weer aan de slag te gaan met zoekmachine marketing, online adverteren, content- en conversie optimalisatie. Graag tot ziens!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl