Even voorstellen: Melanie Evers

Mijn naam is Melanie Evers en ik ben sinds eind maart van dit jaar met veel plezier aan het werk als Office Manager bij Evoworks. Ik heb veel ondersteunende werkervaring opgedaan in verschillende branches waaronder Notariaat, Advocatuur, Accountancy, Bouw en Onderwijs. Hierdoor heb ik een brede kennis die mij helpt om goede ondersteuning te bieden aan de directie en medewerkers van Evoworks. Het sprak mij erg aan dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat bij Evoworks! Ik draag hier graag een steentje aan bij door iedereen die telefonisch contact met ons opneemt, persoonlijk te woord te staan. Ook heet ik onze gasten graag persoonlijk welkom wanneer zij ons hoofdkantoor bezoeken in Arnhem. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s op verschillende, zeer uiteenlopende, gebieden zodat zij hun focus kunnen leggen bij de ondersteuning en advisering van onze opdrachtgevers. In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn gezin. Op woensdagen ben ik een dagje vrij en dan onderneem ik graag leuke dingen met mijn dochtertje. Daarnaast zing ik in een Soul en Funk band en een allround band. Paardrijden, gezellig een hapje eten met vrienden en winkelen horen ook tot de favoriete bezigheden. Graag tot horens of tot ziens!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl