Even voorstellen: Sonja Funk

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="0" padding_right="0" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][one_full last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" class="" id=""][fusion_text]Mijn naam is Sonja Funk en per 1 december ben ik lid van het Evoworks team. De mogelijkheid om bij een markt leidend bedrijf diepgaande ervaring op het gebied van online marketing op te kunnen doen en een ondersteunende rol te kunnen spelen bij het uitbreiden van de organisatie buiten Nederland, heeft mij enthousiast gemaakt voor deze baan. Na mijn studie toerisme en recreatie in Deventer ben ik eerst weer een aantal jaren terug gegaan naar Duitsland en heb daar in verschillende branches werkervaring op kunnen doen. De laatste jaren heb ik in het centermanagement van een winkelcentrum gewerkt en heb hier mijn passie kunnen ontdekken voor online marketing. Dat online marketing altijd in ontwikkeling is en daardoor constante aandacht vereist, vind ik het interessante en uitdagende aan dit vak. Als ik niet aan het werk ben besteed ik mijn tijd graag aan leuke dingen. Ik hou van lekker eten, leuke films kijken en een goed boek te lezen.[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl