Even voorstellen: Stefan Wassink

Vanaf 1 april jongstleden (geen geintje) ben ik onderdeel geworden van het Evoworks team. In voorgaande jaren heb ik veel ervaring opgedaan m.b.t. de realisatie van New Media concepten en het opzetten van een merk met volledige webshop. Zodoende ging ik op zoek naar een functie waarbij ik de combinatie van mijn specialiteiten kan inzetten. Deze heb ik mijns inziens gevonden als deel van het support team binnen Evoworks. Ik heb graag een functie waar ik in de ochtend bij binnenkomst niet al zeker weet wat de dag gaat brengen. Dit voorkomt dat het werk te voorspelbaar wordt en hiermee de uitdaging uit mijn taak gehaald wordt. Ik ga als support medewerker de klanten van Evoworks helpen wanneer er problemen voordoen, maar minimaal net zo belangrijk is het voorkomen van problemen m.b.v. innovatieve ideeën. Hierbij helpt het mij flink dat ik veel tijd spendeer aan trendwatching binnen de Techwereld. Ik kijk ernaar uit om webshops met deze kijk op zaken verder te helpen om stabiel en efficiënt te draaien. Dat mijn ideeën en werkzaamheden een positieve en merkbare impact mogen hebben voor alle klanten van Evoworks!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl