Evoworks behaalt topnotering in Emerce100

Hoera, wij vieren vandaag feest! We zijn door Emerce100 uitgeroepen tot het beste e-commerce bureau van Gelderland én behoren tot de top 3 beste e-commerce bureaus van Nederland.

Emerce100-notering

#3 Beste e-commerce bureau van NL én beste bureau van Gelderland

De Emerce100 publiceert jaarlijks een overzicht van de beste bedrijven in de e-commerce branche. Voor het tweede jaar op rij hebben we een topnotering behaald binnen de categorie ‘E-commerce bureaus’. Waar we afgelopen jaar ontzettend trots waren met een 5-sterren notering, zijn we dit jaar gestegen naar een 5,5-sterren notering. De hoogst behaalde score is 6-sterren. Met deze notering behoren we tot de beste drie e-commerce bureaus van Nederland én zijn we het beste bureau van Gelderland!

Wat is Emerce100?

Emerce is opgericht in 1998 en wordt vandaag de dag gezien als een belangrijk multimediaal platform gericht op digitale marketing, media en e-business. Onderdeel van Emerce is vakblad Emerce100. Emerce100 publiceert jaarlijks hoe professionals (werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business) de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen een vijftal gebieden, namelijk: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Binnen deze categorieën worden de bedrijven nog opgesplitst in type categorie. Evoworks is binnen het gebied ‘Bureaus’ beoordeeld onder de categorie ‘E-commerce bureaus’.

Waar vroeger de Emerce100 ook daadwerkelijk 100 bedrijven bevatte, is deze lijst inmiddels flink gegroeid. Dit jaar deden er maar liefst 759 bedrijven mee aan het onderzoek; vorig jaar waren dit er nog zo’n 633. Naar deze 759 bedrijven is een onafhankelijk imago-onderzoek uitgevoerd en in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction uitgebracht. De resultaten zijn gepresenteerd op een 7-puntsschaal; de hoogst te behalen notering is daarmee maximaal 7 sterren. Het onderzoek biedt houvast in de online branche bij het kiezen van de geschikte e-commerce partner. Daarnaast is een notering in de Emerce100 een mooie onderscheiding voor het werk van deze bureaus.

Emerce100

Wij zijn trots

We hebben de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in onze dienstverlening. Naast een uitvoerende partij zijn we doorgegroeid naar een waardevol strategisch partner voor B2C, B2B en omnichannel. Op zowel nationaal als internationaal niveau helpen wij onze klanten marktleider te worden én te blijven.

Onze notering van 5,5-sterren benadrukt het feit dat we een toonaangevend specialist zijn binnen de e-commerce markt. Slechts één bureau wist een 6-sterren notering te halen binnen de categorie ‘E-commerce bureaus’. We zijn dan ook enorm trots op onze Emerce100 positionering.

We blijven werken aan succes voor al onze opdrachtgevers. Op naar een fantastische toekomst!

By

Susanne Ritterbeeks
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl