Evoworks in De Barometer op RTL-Z

Afgelopen zondag was Evoworks samen met e-mail marketing software partner MailCampaigns te zien in het programma De Barometer op RTL-Z. Als (strategisch) e-commerce marketing partner vertellen wij in deze uitzending over de uitvoering van e-mail marketing voor onze opdrachtgever Toolnation.

Toolnation is de grootste webshop in Nederland op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw-, automotive- en industriesector. E-mail marketing is één van de componenten die we samen opzetten via de e-mail marketing software van MailCampaigns. Sinds anderhalf jaar zijn we hiermee bezig en dit werpt zijn vruchten af.

E-mail marketing hoort bij een totale e-commerce marketing strategie en wil je als onderdeel hiervan zo effectief mogelijk inzetten. Door je data te verrijken met onder andere aankoop- en klikgedrag kun je beter segmenteren en personaliseren. Dit levert betere en effectievere e-mail campagnes op.

E-mail marketing hoort bij een totale e-commerce marketing strategie en wil je als onderdeel hiervan zo effectief mogelijk inzetten.

De e-mail marketing software van MailCampaigns is schaalbaar en flexibel: van handmatig nieuwsbrieven versturen tot een volledig geautomatiseerde omgeving met slimme segmentatie op basis van data. Deze software werkt samen met onder andere Magento (1+2), Lightspeed, Exact, Zapier, WooCommerce, Shopboost en Google Analytics.

Heb je de uitzending gemist? Je kunt de aflevering hier terugzien: https://www.youtube.com/watch?v=QdlG56SojFI

Meer lezen over e-mail marketing? Klik hier: E-mail marketing door Evoworks

Geïnteresseerd in e-mail marketing (strategisch en/of uitvoerend)? Neem contact met ons op!

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl