Gold Sponsor Webwinkel Vakdagen

Evoworks is de komende drie jaar de nieuwe Gold Sponsor van de Webwinkel Vakdagen. In dit blog vertellen we je graag wat meer over dit sponsorship.

personeel Webwinkel Vakdagen

Gold Sponsorship

De Webwinkel Vakdagen is het grootste e-commerce event van de Benelux. Deze tweedaagse beurs, gericht op e-commerce oplossingen, trekt jaarlijks ruim 12.500 bezoekers. Als nieuwe Gold Sponsor zullen we de komende drie jaar prominent aanwezig zijn in alle uitingen van de Webwinkel Vakdagen. Uiteraard nemen we naast ons kersverse Gold Sponsorship zelf ook deel aan dit event als spreker én als exposant.

We zijn er trots op dat we onze naam mogen verbinden aan een event als de Webwinkel Vakdagen. We kijken uit naar een mooi sponsorship!

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen beurs vindt jaarlijks plaats in januari in de Jaarbeurs Utrecht. Het event richt zich op webshop eigenaren en biedt een uitgebreid programma over actuele onderwerpen uit de e-commerce branche. Bezoekers kunnen kennis opdoen en vergroten door hun ervaringen te delen met exposanten en door het bijwonen van een of meer van de vele lezingen die worden aangeboden. In 2020 zal de beurs plaatsvinden op 29 en 30 januari.

Webwinkel Vakdagen

Exposant

Voor de komende drie jaar staat het vast: wij zullen te vinden zijn op de Webwinkel Vakdagen. Dit uiteraard weer als beursexposant met een stand bij de ingang van de beurs. Het is nog wat vroeg, maar je bent van harte welkom voor een kop koffie en in de namiddag een biertje of een wijntje.

Spreker

Niet alleen als exposant, maar ook als spreker zijn we er de komende drie jaar bij. Op zowel de eerste als de tweede dag geven we dagelijks twee lezingen. Dit doen we samen met een klant of partner. We houden je op de hoogte van de onderwerpen. Sluit tegen die tijd vooral aan.

Voorbereidingen

Al sinds 2011 nemen we deel aan de Webwinkel Vakdagen. De afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet in onze dienstverlening en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in de e-commerce markt. Gold Sponsor worden van de Webwinkel Vakdagen past dan ook bij de groei die we doormaken.

Met het Gold Sponsorship zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de komende edities. De vervolgstappen richten zich op het ontwikkelen van een stand en het opzetten van inspirerende lezingen. Uiteraard komt er veel meer bij kijken dan alleen dit. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op social media.

Het duurt nog even, maar zien we je 29 & 30 januari op onze stand?

stand Webwinkel Vakdagen

By

Susanne Ritterbeeks
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl