Jimmy stelt zich voor

Mijn naam is Jimmy Nauw en ik kom uit het Hattem. Ik ben 23 jaar en ik zit momenteel in het vierde en laatste jaar van mijn opleiding commerciƫle economie. Ik volg deze studie aan het Windesheim in Zwolle.

Binnen mijn opleiding heb ik vakken gehad in de richting van marketing, communicatie, onderzoek, economie, inkoop en verkoop.

Met name de marketingvakken(specifiek online marketing) vond ik zeer interessant. Dit is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om opzoek te gaan naar een afstudeerstage bij een grote speler op gebied van E-commerce. Op deze manier ben ik uitgekomen bij Evoworks!

De bedoeling is dat ik twee dagen in de week ga meewerken in het bedrijf en drie dagen besteed aan mijn afstudeeronderzoek. In mijn afstudeeronderzoek ga ik me focussen op Amazon.

In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met vrienden, ga ik vaak naar de bios en loop ik graag hard.

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl