Maak kennis met Nicki

Hallo, ik stel me even voor. Mijn naam is Nicki en ik ben 26 jaar oud. Een eerlijke, hardwerkende en creatieve meid. Ik ben Duits en kom uit de buurt van Bonn. Bonn ligt in het mooie Rijnland. Nu woon ik met mijn Nederlandse vriend in Velp bij Arnhem. Na het succesvol afronden van mijn studie als grafisch vormgever en het volgen van een semester op een talenschool, besloot ik in 2014 om voor een jaar te gaan werken als au-pair in Nederland. Dit was een mooie tijd. Ik heb in deze tijd veel gereisd en tegelijkertijd kon ik ook nog de Nederlandse taal en cultuur leren.

In Nederland heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan binnen verschillende branches als administratief- en internationaal commercieel medewerker (Duitstalig en Engelstalig). Echter realiseerde ik me dat ik graag in een andere branche wilde werken en het duurde even voor ik wist welke baan ik leuk vond. Na een tijd kwam ik erachter dat mijn interesse bij online marketing ligt. Ik heb toen voor 6 maanden bij een online marketing bureau gewerkt als meewerk stagiair. Ik heb veel kunnen leren binnen dit bedrijf en ik vond het met name goed dat ik de theorie en praktijk tegelijkertijd kon leren. Ik realiseerde me al snel dat ik online marketing heel leuk vind en het een veelzijdige branche is, die mij erg aanspreekt. Na mijn stage heb ik parttime gewerkt bij een groothandel om het bedrijf als (junior) online marketeer beter vindbaar te maken op Google en op alle social media kanalen.

In september 2019 kwam ik toevallig een vacature van Evoworks tegen. En het was ook nog een “Duitstalige e-commerce marketing” vacature. Wat leuk! Ik solliciteerde en kreeg tijdens de sollicitatieronde snel mee dat de werksfeer binnen Evoworks echt een goeie is. Mijn keuze is dan ook op Evoworks gevallen omdat ik zeker was dat ik binnen dit jonge en professionele bureau veel op het gebied van e-commerce marketing zou kunnen leren en ik me hier verder kan ontwikkelen.

In mijn vrije tijd doe ik graag sport, fotografeer ik en vind het leuk om te reizen.

By

Nicki Gottschalk
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl