Shopping Today 2019 met Evoworks

19 September 2019 is het weer zo ver: Shopping Today staat voor de deur. Dit eendaagse e-commerce kennisevent staat bekend als een dag waarop vooruit wordt gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de e-commerce branche en de digitale toekomst. Ook dit jaar nemen we als partner weer deel aan dit event. We zijn de hele dag te vinden bij onze stand. Daarnaast geven we om 14.10 uur een kennissessie over geavanceerde methoden voor conversie optimalisatie. Meer weten? Lees dan snel verder.

Evoworks op Shopping Today

Ook dit jaar nemen we weer deel aan dit belangrijke e-commerce kennisevent. Als trotse case partner is dit alweer het vierde jaar op rij dat we hier staan. Allereerst zijn we de hele dag te vinden op de ‘beursvloer’ bij onze stand. Hier staan collega’s Bert, John, Susanne en Ruud je graag te woord. Ook Martijn en Robin zul je tegenkomen vandaag. Zij zullen diverse sessies bijwonen en op verschillende plekken te vinden zijn.

Evoworks_stand_op_de_beurs

Naast dat je ons kunt spreken bij onze stand, geven we ook weer een kennissessie. Hieronder lees je meer over waar deze sessie over gaat.

Onze kennissessie

Omdat we altijd enthousiast zijn om onze e-commerce kennis te delen met andere enthousiaste e-commerce professionals, geven we tijdens Shopping Today ook een kennissessie. We nemen deel aan parallelronde 4, welke plaatsvindt van 14.10 uur tot 14.40 uur. Onze sessie ‘Next level conversie optimalisatie’ wordt gegeven door onze conversie specialist Ruud van der Veer.

Ruud_van_der_Veer

Tijdens deze kennissessie gaat Ruud in op geavanceerde methoden voor conversie optimalisatie (CRO). Wanneer je door wilt groeien red je het niet meer met ad hoc en willekeurige A/B testen. Gedegen analyse en kwalitatief onderzoek horen het fundament te zijn van gedegen conversie optimalisatie. Ruud vertelt je met welke geavanceerde CRO tips je de prestaties van jouw webshop kunt verbeteren. Ook licht hij al een tipje van de sluier op over ons nieuwe CRO onderzoekslab!

Zorg dat je er bij bent: Next level conversie optimalisatie
Parallelronde: 4
Tijdstip: 14.10 - 14.40 uur
Zaal: wordt nog bekend gemaakt

Wat is Shopping Today

Shopping Today is een eendaags e-commerce kennisevent. Dit event, geschikt voor e-commerce professionals, staat bekend als een dag waarop je volop kennis kunt opdoen over de nieuwste ontwikkelingen binnen de e-commerce branche en de digitale toekomst. Meer dan 40 verschillende kennissessies en praktische cases zullen verspreid over de hele dag plaatsvinden. Op deze manier wordt er dieper ingegaan op de enorme verscheidenheid aan onderwerpen binnen de e-commerce branche. Je kunt hierin je eigen programma samenstellen, zodat de dag perfect aansluit bij jouw wensen. Naast de vele kennissessies is er ook de mogelijkheid om met e-commerce partners te spreken. Gedurende de hele dag staan de partners met een stand verspreid over de verschillende ruimtes om je te woord te staan.

Het event vindt dit jaar weer plaats in DeFabrique in Utrecht, adres: Westkanaaldijk 7, 3542 DA. Aanvang is om 09.30 uur en om 18.00 uur zit de dag er weer op.

Na de opening om 09.30 uur worden er een tweetal keynotes gegeven door Nespresso en Signify. Vanaf 11.30 uur starten de parallelrondes. Hierbij kun je iedere ronde kiezen uit verschillende kennissessies. De parallelrondes volgen elkaar op, waarbij de laatste ronde duurt tot 15.20 uur. Na een korte pauze is het al tijd voor de laatste twee keynotes en de afsluiting van de dag. Van 17.00 uur tot 18.00 uur vindt vervolgens de afsluitende netwerkborrel plaats. Kortom een uitgebreide dag, met ruime keuze aan kennissessies om je e-commerce kennis verder uit te breiden.

Maak een afspraak

Wil je graag één van onze collega’s spreken op Shopping Today? Dat kan uiteraard. Je kunt altijd langskomen op onze stand waar altijd meerdere van ons te vinden zijn. Wil je graag een afspraak maken, misschien wel met een specifieke collega of op een specifiek moment? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact met ons op en dan plannen we iets in. Dit kan al door het contactformulier op onze website in te vullen, een e-mail te sturen naar info@evoworks.nl of te bellen naar 085 2100818.

Shopping Today entreeticket

Wil je het Shopping Today event graag bijwonen, maar heb je nog geen entreeticket? Wees niet getreurd. Deze kun je nog bestellen op de website van Shopping Today. Als plus abonnee van Twinkle of lid / partner van Thuiswinkel.org ontvang je korting of zelfs een gratis entreeticket! Kijk snel op de website voor welk ticket jij in aanmerking komt. Goed om te weten is dat vanaf 9 september de tickets duurder worden, dus zorg dat je er snel bij bent.

Shopping_Today

Zien we jou ook op Shopping Today? Hartstikke leuk, we kijken er naar uit!

By

Susanne Ritterbeeks
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl