Wij stellen aan je voor: Arda

Mijn naam is Arda Gazarjan. Ik ben 25 jaar oud en studeer commerciƫle economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie en dat betekent dat ik het eerste half jaar op stage mag. Na een leuk gesprek met een medestudent en mijn mentor ben ik terechtgekomen bij Evoworks.

Door middel van alle positieve feedback die ik heb gekregen over Evoworks was de keuze snel gemaakt. Het warme gevoel was al te merken tijdens het sollicitatieproces. Het begint al bij het binnenlopen van het prachtige gebouw van Evoworks in Arnhem. De medewerkers van Evoworks zijn aardig en staan altijd voor je klaar. Bij Evoworks krijg je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en om je schoolopdrachten goed uit te voeren, wat erg belangrijk is voor studenten.

Omdat ik in het verleden op het MBO marketing en communicatie heb gestudeerd en zelfstandig ondernemer was van twee webshops, heb ik veel te maken gehad met marketing / online marketing vandaar ook mijn passie en de wil om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Want stilstaan is achteruitgaan in de online wereld.

Bij Evoworks wil ik mijn kennis delen en de dingen die ik geleerd heb op de juiste manier toepassen tijdens verschillende projecten. Daarom is mijn missie mezelf verder ontwikkelen en alle ins en outs van online marketing beheersen. Dit kan allemaal waargemaakt worden bij Evoworks. Ik heb er heel veel zin in om het komend halfjaar bij Evoworks stage te lopen!

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 February 2020
Read More
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 February 2020
Read More
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 January 2020
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl