Aanbiedingsextensies

Aanbiedingsextensies zijn momenteel alleen nog mogelijk wanneer je je advertenties target op de VS, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. In deze landen is het mogelijk om aanbiedingen, coupons en kortingen te promoten door een aanbiedingsextensie toe te voegen aan je campagne. Er wordt dan een directe link opgenomen naar de bestemmingspagina en wanneer de klant hierop klikt neemt hij als het ware de korting of coupon mee naar de webshop.

Aanmaken aanbiedingsextensies

Bij het aanmaken van aanbiedingsextensies dient aangegeven te worden wat de inwisseldata is en de data waarop de aanbieding wordt weergegeven. Daarnaast dient de aanbieding een promotiecode te bevatten, zoals een kortingscode. Tot slot moeten algemene voorwaarden aan aanbiedingen toegevoegd worden. Zorg ervoor dat de aanbieding aansluit bij de advertenties van de groep of campagne, omdat de aanbieding voor alle advertenties weergegeven kan worden.

Weergave aanbiedingsextensie

Een aanbiedingsextensie is dus een interessante optie als je wilt werken met kortingen voor je webshop. Bij deze extensie is er zelfs de mogelijkheid om een afbeelding van je bedrijfslogo toe te voegen. Hierdoor valt de advertentie extra op en zal het tevens een positieve invloed hebben op de naamsbekendheid van je bedrijf. Heb je alles ingesteld dan kan het zijn dat de extensie nog niet wordt weergegeven. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Het kan zijn dat de kwaliteitsscore van je zoekwoorden niet hoog genoeg is. Daarnaast wordt de aanbiedingsextensie alleen weergegeven voor de topposities. Een andere reden kan zijn dat de extensie niet voldoet aan het opgestelde beleid van Google AdWords. Banner_3
job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl