AdWords Editor

De AdWords Editor is een gratis tool die helpt bij het beheer van AdWords-campagnes. Alle campagnes die in AdWords zijn ingevoerd kunnen geĆÆmporteerd worden naar de AdWords Editor om daar te bewerken. Zijn de campagnes bewerkt dan kunnen ze ook eenvoudig weer geĆ«xporteerd worden naar Google AdWords.

Voordelen van de AdWords editor

Het gebruik van de AdWords editor heeft een drietal voordelen: ten eerste kan in de editor offline gewerkt worden. Ten tweede kunnen er snel bulksgewijze aanpassingen gedaan worden, zoals het toevoegen van zoekwoorden. Tot slot kunnen advertentiegroepen en campagnes eenvoudig verplaatst of gekopieerd worden. Wanneer bijvoorbeeld een bepaalde advertentiegroep voor brede zoekwoorden ook ingezet gaat worden met exacte zoekwoorden kan de groep eenvoudig gekopieerd worden. Hierbij worden alle instellingen en de advertenties mee gekopieerd en met een paar drukken op de knop zijn de brede zoekwoorden aangepast naar exacte zoekwoorden.

Onmisbare tool

Met de handige functies die de AdWords Editor biedt is het een onmisbare tool voor een bedrijf dat zich met Google AdWords bezighoudt. Onthoudt goed dat je zorgvuldig omgaat met het importeren en exporteren van de campagnes, omdat anders wellicht veranderingen verloren kunnen gaan. Het is daarom belangrijk om altijd de meest recente wijzigingen op te halen en de wijzigingen eerst te controleren voordat je ze doorvoert naar de campagnes in AdWords.

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl