App-extensies

App-extensies, voorheen mobiele app-extensies, zijn één van de extensies die aan een AdWords campagne kunnen worden toegevoegd. Met de app-extensie kan een link naar een mobiele of tablet-app onder een advertentie worden weergegeven. Wanneer iemand op de link klikt wordt hij doorverwezen naar de app in de app store. In de app store kan hij vervolgens meer informatie vinden over de app en deze downloaden.

Toepassing

Met de geoptimaliseerde campagnes van Google AdWords is het mogelijk om extenties toe te voegen op advertentiegroepniveau. Een app-extensie is dus een interessante extensie voor bedrijven die hun app onder de aandacht willen brengen. Door een app-extensie toe te voegen zal het aantal downloads van je app moeten gaan stijgen.

Toevoegen van app-extensies

De extensie voeg je toe door in Google AdWords naar het tabblad advertentie-extensies te gaan. Vervolgens selecteer je hier een nieuwe app-extensie toevoegen. Nadat je het besturingssysteem geselecteerd hebt (Android of IOS) kun je de app opzoeken in de app store van één van de besturingssystemen. Vervolgens kun je naar de pagina van je app een link opnemen en een linktekst van maximaal 25 tekens schrijven om de bezoeker over te halen op de link te klikken.

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl