Browser

Op nagenoeg alle computers is de browser de meest gebruikte software. Een browser is een toepassing geïnstalleerd op je computer waarmee je webpagina's kunt bekijken. Tijdens het lezen van deze wiki heb je ook een browser geopend. De meest gebruikte webbrowsers zijn:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Opera

Voor velen zal Internet Explorer de bekendste browser zijn. Deze is namelijk vrijwel altijd aanwezig op Windows computers. Safari is bekend bij de Apple gebruikers, de browser is namelijk terug te vinden op Apple apparaten als de iPhone, iPad, iMac, Macbooks et cetera. Google Chrome is de tegenhanger van Safari op mobiele apparaten, deze is vooral terug te vinden op apparaten met een Android besturingssysteem. Echter is Google Chrome en Opera ook te installeren op iOS toestellen van Apple.

Browser mogelijkheden

Geen browser is hetzelfde. De ene webbrowser laadt bijvoorbeeld een website aanzienlijk sneller dan de andere. En de andere biedt je de mogelijkheid om je browser een eigen thema te geven. Ze verschillen in gebruiksgemak, veiligheid, snelheid en snufjes. Het is mogelijk om meerdere browsers te installeren op je computer. Deze zijn gratis te downloaden via het internet. Je kunt dan gemakkelijk testen welke het beste bij jou past.

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl