Forum

Een forum is een open netwerk waar mensen hun uitingen kunnen doen. Het is een plaats op het internet waar verschillende mensen met elkaar kunnen praten over een specifiek onderwerp. Een plek waar mensen hun berichten kunnen plaatsen en hier kan dan op gereageerd worden door anderen. Een forum wordt vaak gekoppeld aan een specifiek onderwerp. De gebruikers die teksten publiceren of reageren op teksten doen dit meestal onder een bijnaam of nickname. Gebruikers gebruiken een bijnaam of nickname omdat je jezelf vaak moet registreren om deel te nemen aan het forum om berichten te kunnen plaatsen. Op een forum kun je jouw probleem verklaren en hier worden dan verschillende oplossingen voor gegeven door andere gebruikers van dat forum.

Nadelen forum

Een online forum heeft ook nadelen doordat iedereen er zijn of haar reacties kan geven. Op forums wordt niet altijd de meest betrouwbare of zinvolle informatie gegeven. Omdat berichten op een forum niet persoonlijk zijn, doordat je een bijnaam of nickname hebt, publiceren sommige gebruikers nog al haatdragende teksten op een forum. De eigenaar van een forum kan deze gebruikers verwijderen of blokkeren van zijn forum wanneer dit te vaak voorkomt. Wanneer je je registreert bij een forum staat er in de gebruiksvoorwaarden dat je respectvol met elkaar om moet gaan, hier moet je ook mee akkoord gaan bij het aanmaken van een account.

Terug in de tijd

Het forum was een tijd geleden een populair item op het internet. Het internet is eigenlijk opgericht als èèn groot forum om informatie met elkaar te delen. Later hebben instanties, bedrijven, bedrijven met webshops zich toegevoegd op het internet met informatieve teksten en het verkopen van hun bedrijf of producten. Nu zijn het bedrijven en webshops waarmee het internet vol staat. De forums zijn nog wel aanwezig maar worden niet meer zo gebruikt en bezocht als dat dat vroeger werd gedaan. Geen tijd voor online marketing? Neem dan contact met ons op!

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl