Google Partner

Een Google Partner is een online marketing bureau dat beschikt over gecertificeerde professionals getraind door Google. De bureaus zijn te herkennen aan een Google Partner badge op de website.

Google Partner certificering

Er zijn verscheidene certificaten te behalen bij Google. Dit zijn bijvoorbeeld certificaten voor Google AdWords en Google Analytics. De Google AdWords-certificering is bijvoorbeeld een vakkundige accreditatie die Google toekent aan mensen die hebben bewezen met de gevorderde en algemene functies van AdWords overweg te kunnen. Om Google Partner te worden dient er één persoon gecertificeerd te zijn voor Google AdWords. Regelmatig dienen de professionals opnieuw deel te nemen aan de certificering omdat de certificaten in de loop der tijd verlopen. Dit om de specialisten scherp en up-to-date te houden. De certificaten die behaald kunnen worden:

  • Search advertising
  • Display advertising
  • Mobile advertising
  • Video advertising
  • Google Shopping
  • Google Analytics

Google Premier Partner certificering

Het Premier Partner programma, waar Evoworks ook deel van uitmaakt, is een selecte groep digitale marketingbureaus die volgens Google tot de top van marketingbureaus in hun regio behoren. De bureaus die Premier Partner zijn krijgen betere ondersteuning vanuit Google zelf, waarbij geavanceerde rapportages over de markt worden gedeeld en inhoudelijke accountondersteuning een grotere focus heeft. De certificeringen die behaald moeten worden voor de Premier Partner status zijn gelijk aan die hierboven reeds benoemd zijn. Daarnaast moeten de bureaus voortdurend aantonen dat ze hun klanten online kunnen laten groeien om de status te behouden.

Voordelen van Google Partner

De voordelen van het Google Partner zijn is dat de bezoeker inzicht heeft in de krachten van het online marketing bureau. Het wordt direct duidelijk wat voor een mensen en kwaliteiten het bureau in huis heeft. Daarnaast krijgen de bureaus support van de Google specialisten in Amsterdam en vanuit het kantoor in Dublin. Een rechstreekse samenwerking met Google zorgt ervoor dat de online campagnes in goede handen zijn.

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl