Publisher

Een publisher is actief in de affiliate marketing en wordt ook wel uitgever genoemd. Deze partij vormt met zijn website/platform de mogelijkheid voor adverteerders om te adverteren op hun website tegen betaling. Het adverteren kan meestal op de volgende manieren:

  • Banners
  • Tekstlinks
  • Verwijzingen
  • Producten tonen

Een publisher sluit zich meestal gratis aan bij een Affiliate Netwerk om extra inkomsten te genereren met zijn/haar website of platform. Voor de geleverde prestaties krijgt de publisher een bedrag uitgekeerd per klik of per conversie(verkoop). Een publisher heeft vaak een of meerdere websites met een bepaald thema. Adverteerders kunnen een bepaalde publisher uitzoeken die zijn aangesloten bij een netwerk, waar ze graag op willen adverteren.

Voorbeeld

Een publisher kan bijvoorbeeld een website over paarden beheren en stelt een aantal gebieden op de website ter beschikking voor het adverteren. Een adverteerder die paardenvoeding verkoopt, wil graag op de website adverteren omdat de site van de publisher zeer relevante bezoekers op de website krijgt. Omdat je zelf de publisher kan uitzoeken vanuit een affiliate netwerk, is het interessant om je als adverteerder aan te sluiten bij een dergelijk netwerk. Op deze manier kan je op zeer relevante sites adverteren.

job-image
Dynamisch commissiemodel
11 May 2016
Read More
job-image
Cookietijd
04 May 2016
Read More
job-image
Widgets
27 April 2016
Read More

Newsletter

Questions? Reach out to us!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl